3 Seasons

3seasons

Lisenssi: Freeware
Versio: 1.11 (7.10.2018 digitaalisesti allekirjoitettu (OV))
Käyttis: 
Windwos

Peli on pulmapeli, jonka esikuva on peli nimeltä Columns – ei suoranaisesti Tetris. Peli on jaettu kolmen vuodenajan teemoihin, syksyn, kesän ja talven. Kun selvittää jonkun teeman läpi, tulee vielä jokaiselle teemalla ominainen “ending”, jossa on oma musiikkinsa.

Tavoitteena on saada 3 tai enemmän samaa väriä olevaa blockia peräkkäin sivusuunnassa, pystysuunnassa tai viistosti. Tasolta 2 alkaen alkaa ilmestymään myös bonusblockeja, jotka auttavat pitämään nousevat blockipylväät matalampina.

Tasolta 3 alkaen alkaa tulemaan myös hankalia mustia blockeja, joita ei voi tuhota kuin bonusblockeilla

Uutta versiossa 1.11:

Ruudun päivitysnopeus on vakio — vaikka monitorin virkistystaajuus olisi esim. yli 60hz.

Pelissä on kaksi pelimoodia: Marathon ja Time. Marathon on tavallinen johonkin vuodenaikateemoista sijoittuva pelimoodi, kun taas Time on peli kelloa vastaan: Aikaa on 60 sekuntia saada mahdollisimman paljon pisteitä. Bonusblockin ilmestymistodennäköisyys on suurempi Time-moodissa.

Hieman taustatietoa

Kaikki kuvat ovat Kokkolasta napsittuja. Sitten kuvien napsimisen jälkeen kaupunki on hieman muuttanut muotoaan joillakin alueilla, joista kuvat ovat.

Syksyihmisenä yritin saada jonkinlaisia syksykuvia, mutta ruskan aikana, en onnistunut aikoinaan samaan juuri mitään erikoista.

Pitkähkö video pelistä:

Video time gamesta — pelistä aikaa vastaan:

Itse pelissä liike on tasaista, toisinkuin videoissa välillä.